Dzień Chłopaka Przedszkolaka

In Aktualności, Imprezy, Uroczystości, Wydarzenia by Anna_Michnicka

„Jestem super chłopakiem”, pod takim hasłem dnia 30 września  przedszkolaki ze Złotego Serca obchodziły Dzień Chłopaka, który był wspaniałą okazją do integracji i zabawy.

Miłe niespodzianki czekały na chłopców już od samego rana. Zamiast tradycyjnych zajęć dydaktycznych były zabawy , konkursy, podarunki i dyskoteka z poczęstunkiem.

Każdy chłopiec w tym szczególnym dniu został odznaczony specjalnym medalem i upominkiem, które wręczały dziewczynki. Przygotowaliśmy całą masę atrakcji, z pewnością nikt się nie nudził. Były zabawy ruchowe, zręcznościowe , integracyjne oraz zawody sportowe, które przyniosły przedszkolakom wiele emocji oraz radości. Wspaniałą atrakcją była fotobudka, przy której fotografował się każdy przedszkolak.   Dzień upłynął nam na wspólnej zabawie i tańcach. Mamy nadzieję, że tym drobnym gestem sprawiłyśmy radość naszym chłopcom i z przyjemnością będziemy wspominać ten dzień.