Zakończenie roku szkolnego 2016/2017

In Aktualności, Uroczystości, Wydarzenia by Anna_Michnicka

Zakończenie roku szkolnego w Pińczowie

Dnia 23 czerwca 2017 roku w naszej szkole odbyło się uroczyste zakończenie roku szkolnego 2016/2017. Na wstępie został uroczyście zagrany i odśpiewany Hymn Polski przez szkolny zespół muzyczny. Następnie Dyrektor Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego „Złote Serce” Jacek Kapałka pogratulował uczniom którzy wytrwale pracowali cały rok oraz dla tych którzy odnieśli sukcesy w konkursach, zawodach, olimpiadzie sportowej wręczając im nagrody i dyplomy. Na zakończenie pan dyrektor  złożył życzenia miłych i bezpiecznych wakacji dla dzieci, rodziców i grona pedagogicznego. Po uroczystym apelu uczniowie wraz z wychowawcami udali się na spotkania do klas, podczas których rozdano świadectwa.

Zakończenie roku szkolnego w Umianowicach

23 czerwca 2017 roku o godzinie 10.30 odbyło się uroczyste Zakończenie Roku Szkolnego 2016/2017 w Umianowicach.

Po odśpiewaniu Narodowego Hymnu, głos zabrał Dyrektor szkoły, Pan Jacek Kapałka. Dokonał podsumowania minionego roku szkolnego, wymienił ważniejsze wydarzenia oraz dokładnie omówił wszystkie sukcesy osiągnięte przez naszych uczniów. Następnie wraz z wychowawcami klas, wręczył nagrody i gratulował wszystkim wychowankom. Na zakończenie Pan Dyrektor złożył zebranym rodzicom, dzieciom oraz pracownikom szkoły, udanych, bezpiecznych i szczęśliwych wakacji. Po oficjalnym przemówieniu uczniowie wraz z rodzicami i wychowawcami rozeszli się do swoich klas, gdzie otrzymali świadectwa i dyplomy szkolne. Gratulacjom i podziękowaniom nie było końca!

Wszystkim uczniom, rodzicom, nauczycielom i pracownikom szkoły życzymy dużo słońca, podróży, wakacyjnych przygód i odpoczynku!

Zakończenie roku szkolnego w Przedszkolu