Dzień Chłopaka 2017

In Aktualności, Imprezy, Wydarzenia by Anna_Michnicka

Dnia 29 września w naszej szkole w Umianowicach świętowaliśmy Dzień Chłopaka. Odbyła się dyskoteka dla wszystkich uczniów. Wspólnie bawiliśmy się przy muzyce śpiewanej na żywo przez wychowanków ze Schroniska dla Nieletnich w Gackach. W tym dniu chłopcy otrzymali moc gorących życzeń , imprezę uświetniły liczne konkursy z nagrodami. Na chłopców czekały niespodzianki w postaci słodkich nagród oraz tytuł „super chłopaka”. Przez całą imprezę dopisywał świetny humor, wszyscy super się bawili przy muzyce dyskotekowej. Nie obyło się bez pamiątkowych zdjęć. Mamy nadzieję, że te miłe chwile pozostaną w pamięci na długo.

Składamy serdeczne podziękowania dla Dyrekcji, wychowawców i wychowanków Schroniska dla Nieletnich w Gackach za przygotowanie oprawy muzycznej z okazji Dnia Chłopaka.

Dzień Chłopaka w Punkcie Przedszkolnym

W dniu 29 września w naszym przedszkolu odbyła się uroczystość z okazji Dnia Chłopaka. Tego dnia świętowały wszystkie dzieci: chłopcy i dziewczynki z grup młodszych i starszych.

W tym dniu zorganizowano wiele zabaw i konkursów tak, aby każdy z chłopaków mógł się wykazać inną sprawnością. Podczas zabawy ogólnej została zorganizowana dyskoteka.

Był to dzień pełen wrażeń, atrakcji, radości i dobrej zabawy. Chłopcy tego dnia spisali się na medal, oby takich dni było więcej. Uroczystość w doskonały sposób posłużyła dalszemu poznaniu i zintegrowaniu grupy, ale i całego przedszkola.

Zdjęcia wykonane podczas uroczystości są miłym wspomnieniem tych chwil.